Parnassia D2

De Panne

FACEBOOK_ICON EMAIL_ICON FR DE

Kalender :

We verwelkomen U graag in ons appartement. Met de "Reserveer nu" knop op deze pagina kan je een reservatie in de vrije periodes aanvragen.

 

                vanaf 52 € per nacht - overzicht prijzen per week : http://www.ferienhausmiete.de/58913.htm#preise

 

Op de kalender kan je zien wanneer het appartement gehuurd kan worden (groen = vrij, rood = bezet).

We verhuren met een minimumduur van 7 nachten.  Aankomst en vertrek op zaterdag. Aankomstuur om 14.00 u en vertrekuur om 11.00 u. Afwijkende dagen of uren op aanvraag. U kan een huurreservatie aanvragen via het aanvraagformulier of door ons een mail te sturen

met vermelding van uw persoonlijke gegevens en de gewenste huurperiode.

 

Reserveer nu

Indien het appartement beschikbaar is in de door u gevraagde periode bevestigen wij u dit per mail en vragen wij U het voorschot en de waarborg over te schrijven. De reservatie is pas geldig na het overschrijven van 30 % voorschot en de 150 EURO waarborg op onze rekening. Daarna volgt de definitieve bevestiging. Het saldo dient voldaan te zijn 30 dagen voor het begin van de huurperiode. Na de reservatie vragen wij U eveneens het toegestuurde huurcontract aan te vullen en terug op te sturen. De waarborg bedraagt 150 EURO en wordt na aftrek van gemaakte kosten teruggestort binnen de 14 dagen na de huurperiode. Waterverbruik en elektriciteit zijn in de prijs inbegrepen. Eindschoonmaakbedraagt 65  EURO. Huisdieren zijn niet toegelaten. Roken binnen in het appartement is niet toegestaan.